Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κινδυνεύει να χάσει το πόδι του ο 44χρονος εργάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του εργάτη

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο εργάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών το πρωί της Τρίτης (6.5.25).

Ο εργάτης που ήταν μέλος συνεργείου που έβαζε σήμανση, προκειμένου να ξεκινήσουν έργα ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στην έξοδο προς Χαλκιδική, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πινακίδα ασφαλτόστρωσης.

Η πινακίδα έπεσε πάνω στον 44χρονο, ο οποίος εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

 

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εντοπίστηκε 12χρονος να οδηγεί αυτοκίνητο στο Ζεφύρι - Σχεδόν 70 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Άνω Λιόσια και Φυλή
Επιβεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, για στέρηση άδειας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικής ζώνης, μη χρήση κράνους και φθαρμένα ελαστικά, ενώ ακόμα ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα
Ζεφύρι: Εντοπίστηκε 12χρονος να οδηγεί – Σχεδόν 70 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Άνω Λιόσια και Φυλή