Ελλάδα

Εργατικό δυστύχημα στο Πικέρμι: Εργάτης έχασε τη ζωή του ακαριαία από ηλεκτροπληξία ενώ καθάριζε οικόπεδο

Ο εργάτης προσπάθησε να απομακρύνει από το οικόπεδο ένα καλώδιο το οποίο ήταν υπό τάση

Ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (06.05.2025) στο Πικέρμι, όταν ένας εργάτης έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, την ώρα που καθάριζε οικόπεδο.

Το εργατικό δυστύχημα έγινε στην οδό Φυγέας, στο Ντράφι Πικερμίου, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί. Συνεργείο καθαρισμού είχε μεταβεί στο σημείο για την αποψίλωση και απομάκρυνση ξερών χόρτων και άλλων υλικών από οικόπεδο.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως προσπάθησε να μετακινήσει ένα καλώδιο, αναφέρει το iRafina.gr.

Δυστυχώς, το καλώδιο ήταν υπό τάση, με αποτέλεσμα ο εργάτης να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του επιτόπου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου.

Διασώστες
Διασώστες στο σημείο όπου σκοτώθηκε ακαριαία ο εργάτης

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ήταν Έλληνας και μέλος του συνεργείου καθαρισμού που είχε αναλάβει τις εργασίες στο συγκεκριμένο οικόπεδο.

Δυστυχώς αυτό το τραγικό εργατικό είναι το δεύτερο όπου γίνεται τις τελευταίες ώρες. Τις πρωινές ώρες, ένας 44χρονος εργάτης που έβαζε σήμανση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο τραυματίζοντας τον πολύ σοβαρά.

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία «βόμβα» από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό που έπεσε στο κενό
Η αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ο Γιώργος Στασινός ήρθε μετά από το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε ο ίδιος για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η έκδοση οικοδομικής άδειας κτιρίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός 8
Μόνιμα στην Κρήτη το «ελληνικό FBI», τέλος οι μπαλωθιές - Οι ανακοινώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την οπλοκατοχή
«Δεν θα κάνουν κουμάντο στην Κρήτη οι μαφίες και οι νταήδες», είπε ο υπουργός, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η οπλοκατοχή είναι κακούργημα - Από το Σάββατο ξεκινά η παρουσία αστυνομικών σε περιοχές με Ρομά
Μπαλωθιές στην Κρήτη
55
Αιγάλεω: Συχνοί οι καυγάδες μεταξύ της 29χρονης και του πατέρα της – «Πριν την μαχαιρώσει, ακούγονταν φωνές, τσακώνονταν»
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος άρπαξε 2 μαχαίρια και απείλησε πως θα αυτοκτονήσει αλλά η κόρη του προσπάθησε να τον σταματήσει και της επιτέθηκε
Μπαλκόνι 11