Ελλάδα

Πάτρα: Με αναπηρία η 16χρονη που βιάστηκε από συγγενικό της πρόσωπο

Η κοπέλα συνόδευε το μικρό της αδερφάκι σε σπίτι συγγενών για να παίξει

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας στην Πάτρα, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ανήλικη είναι άτομο με αναπηρία και αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Όλα έγιναν την Κυριακή (6.5.2025) όταν η 16χρονη κοπέλα, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, συνόδευσε το μικρό αδερφάκι της για να παίξει σε σπίτι συγγενών της στην Πάτρα. Εκεί βρισκόταν ο 32χρονος.

Με το πρόσχημα ότι θέλει να μεταφέρει κάποια πράγματα ζήτησε από την ανήλικη να πάει μαζί του στο σπίτι του και εκεί την βίασε. 

Σύμφωνα με το tempo24.gr η κοπέλα επέστρεψε σε κατάσταση σοκ στο σπίτι της και είπε στην οικογένειά της τι συνέβη. 

Μάνα, γιος και γαμπρός έφυγαν αμέσως και πήγαν στο σπίτι του 32χρονου, όπου του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον βιαστή, ενώ αμφότεροι συνελήφθησαν καθώς αλληλομηνύθηκαν.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ευρήματα που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή – Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός
Η Τροχαία Αττικής έχει ανακοινώσει αναλυτικά τα σημεία όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και τις περιοχές όπου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση
42ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2025
Τρόμος στα Χανιά: Μπαλκόνι 4ου ορόφου κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – Διασκορπίστηκαν παντού συντρίμμια από τσιμέντο
Από απίστευτη τύχη τα συντρίμμια δεν έπεσαν σε κάποιον πεζό ή διερχόμενο όχημα, αλλά προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένες μηχανές, σε ένα σταθμευμένο όχημα και σε κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο
Χανιά