Κόσμος

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η ατάκα σε θαυμαστή της Κέιτ Μίντλετον στη Γλασκώβη που την αποκάλεσε «πανέμορφη»

Ο θαυμαστής της Κέιτ δεν ήθελε να αφήσει τον Γουίλιαμ παραπονεμένο - «Δεν χρειάζεται να το πεις αυτό, μην ανησυχείς!» απάντησε ο πρίγκιπας της Ουαλίας

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απάντησε με χιούμορ σε σχόλιο θαυμαστή για την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, την οποία αποκάλεσε «πανέμορφη», κατά την επίσκεψή τους στη Γλασκώβη.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον παρευρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (22.05.2025) στην παραδοσιακή τελετή ονοματοδοσίας του HMS Glasgow – της πρώτης φρεγάτας που κατασκευάστηκε για το Βασιλικό Ναυτικό του Ηνωμένου Βασιλείου – στα ναυπηγεία της BAE Systems στο Σκότσταν, στις όχθες του ποταμού Κλάιντ.

Όπως μάλιστα επιτάσσει το «έθιμο», οι Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ έσπασαν ένα μπουκάλι τοπικού σκωτσέζικου ουίσκι στο κύτος του πλοίου κατά την καθέλκυση στο ναυπηγείο της BAE Systems στο Scotstoun.

Η μέλλουσα βασίλισσα φόρεσε ένα φόρεμα σε χρώμα navy blue με λευκές λεπτομέρειες, αξίας 1.850 λιρών, από το βρετανικό brand Suzannah London και ένα ασορτί καπέλο από τον Philip Treacy, το οποίο είχε φορέσει πρώτη φορά στο Trooping the Colour το 2024, σύμφωνα με την Dailymail.

Καθώς το ζευγάρι αποχωρούσε, ένας θαυμαστής από το πλήθος φώναξε στην Κέιτ: «Είσαι πανέμορφη!».

Μη θέλοντας να αφήσει… παραπονεμένο τον Γουίλιαμ, πρόσθεσε: «Κι εσύ, Γουίλιαμ!».

Ο 42χρονος πρίγκιπας, εμφανώς διασκεδάζοντας με το σχόλιο, απάντησε αστειευόμενος: «Δεν χρειάζεται να το πεις αυτό, μην ανησυχείς!».

Κέιτ Μίντελτον Πρίγκιπας Γουίλιαμ
Το πριγκιπικό ζεύγος, Κέιτ Μίντλετον και Γουίλιαμ στην ονοματοδοσία πλοίου στη Γλασκώβη / Andy Barr / Pool via REUTERS
Κέιτ Μίντελτον Πρίγκιπας Γουίλιαμ
Πρίγκιπας Γουίλιμα και Κέιτ Μίντλετον στην τελετή εγκαινίων / Andy Barr / Pool via REUTERS
Κέιτ Μίντελτον
Η Κέιτ Μίντλεον με navy look εγκαινίασε πολεμικό πλοίο / Andy Barr / Pool via REUTERS

Το πλήθος ξέσπασε σε γέλια με το αυτοσαρκαστικό του σχόλιο, καθώς το βασιλικό ζευγάρι αποχαιρετούσε έπειτα από μια γεμάτη μέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ελληνοαμερικανός κροίσος Τζον Κατσιματίδης θέλει να σώσει τους στρουθοκάμηλους που θανατώνονται λόγω της γρίπης των πτηνών
«Αυτά τα πουλιά θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για ιατρικές ανακαλύψεις. Αντί για έρευνα, η κυβέρνηση τα εξοντώνει - και πρέπει να ρωτήσουμε γιατί. Ποιος επωφελείται από αυτή τη σιωπή;»
Ο Τζον Κατσιματίδης με την κόρη του, Άντρια 1
12 τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο Αμβούργο - Συνελήφθη μία γυναίκα
Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για οκτώ τραυματίες, αλλά η αστυνομία διευκρίνισε στη συνέχεια ότι τρία άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση
Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Αμβούργου
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
1