Ελλάδα

Χαϊδάρι: «Τη σκότωσα για να την λυτρώσω» είπε ο 50χρονος που δολοφόνησε την 84χρονη μητέρα του

Ο 50χρονος δράστης χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι κουζίνας με μεγάλη λάμα για να βάλει τέλος στη ζωή της μητέρας του

Με ένα μεγάλο μαχαίρι ο 50χρονος από το Χαϊδάρι σκότωσε την 84χρονη μητέρα του, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές το κίνητρο της δολοφονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος υποστήριξε ότι την σκότωσε γιατί είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Η άγρια δολοφονία έγινε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Δάσος Χαϊδαρίου. Όλα αποκαλύφθηκαν το πρωί της Δευτέρας όταν λίγο μετά τις 9 ένας 50χρονος πήρε τηλέφωνο την Άμεσο Δράση, λέγοντας πως σκότωσε την μητέρα του.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, που βρήκαν την άτυχη 84χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος

Η γυναίκα είχε δολοφονηθεί με μαχαίρι και έφερε βαθιά τραύματα στο λαιμό.

Ο δράστης χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι κουζίνας με μεγάλη λάμα. 

 

Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής πόσες ώρες ή μέρες η άτυχη γυναίκα βρισκόταν νεκρή μέσα στο μοιραίο διαμέρισμα του Χαϊδαρίου. 

Ο γιος της 84χρονης, που παρέμεινε στο σημείο περιμένοντας τους αστυνομικούς, συνελήφθη για τη δολοφονία της.

Ο ίδιος φαίνεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του ήταν άρρωστη και την σκότωσε για την «λυτρώσει»

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης δεν φαινόταν να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και η μητέρα τα τελευταία χρόνια δεν έβγαινε καθόλου από το διαμέρισμα.

Ο 50χρονος δεν είχε δική του οικογένεια και τα τελευταία χρόνια είχε επιφορτιστεί με τη φροντίδα της μητέρας του, η οποία φέρεται να έπασχε από άνοια

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η 84χρονη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθώς η υγεία της επιδεινώθηκε. Ωστόσο, κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και επέστρεψε σπίτι της. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε αργία ακόμα δυο ιατροδικαστές της Πάτρας με απόφαση Φλωρίδη
Κατά πληροφορίες, και οι δύο είχαν την ευθύνη της υπηρεσίας στο σύνολο της αλλά και των αρχείων των ιατροδικαστικών εκθέσεων τα οποία βρέθηκαν ελλιπή κατά τον έλεγχο κλιμακίου του υπουργείου Δικαιοσύνης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi 1
Η Αφροδίτη Γεωργούση «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Αισθάνομαι δικαιωμένη»
Με το άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου που έκριναν ένοχο τον Πέτρο Φιλιππίδη για δύο απόπειρες βιασμού, οι 2 καταγγέλλουσες για τα περιστατικά το 2010 και το 2014, ξέσπασαν σε λυγμούς
Η Αφροδίτη Γεωργούση, μία από τις 2 καταγγέλλουσες στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη 34