Κόσμος

Nεα γυναικοκτονία στην Ιταλία: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του μπροστά στην κόρη τους – Βγήκε αιμόφυρτη στην πολυκατοικία για βοήθεια

Η γυναίκα δέχθηκε πολυάριθμες μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα

Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία λίγες ώρες μετά την υπόθεση με την 14χρονη Μαρτίνα Καρμπονάρο, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της.

Στη νέα υπόθεση, θύμα της γυναικοκτονίας που διαπράχθηκε στην πόλη του Τορίνο, στην Ιταλία, είναι μία 61χρονη γυναίκα, η οποία μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της μπροστά στην 24χρονη κόρη τους.

Η γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως νηπιαγωγός, δέχθηκε πολυάριθμες μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της.

Βγήκε στις σκάλες της πολυκατοικίας και ζήτησε βοήθεια, αλλά έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Η γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση της σπλήνας. Οι γιατροί κατέλαβαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, δυστυχώς όμως, το πρωί της Πέμπτης (29.05.25) η άτυχη γυναίκα κατέληξε.

Σημειώνεται πως η νέα τραγωδία έρχεται μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της 14χρονης Μαρτίνα Καρμπονάρο στη Νάπολη από τον πρώην της: Την σκότωσε με πέτρα, την έκρυψε σε ντουλάπα και προσποιούνταν ότι την ψάχνει. Τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη; Δεν δεχόταν τον χωρισμό τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» από το Ισραήλ για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από Βρετανία, Αυστραλία και Καναδά – «Είναι μια ανταμοιβή για τη τζιχαντιστική Χαμάς»
«Το Ισραήλ δεν θα αποδεχτεί κανένα αποσπασματικό και φανταστικό κείμενο που επιχειρεί να το αναγκάσει να αποδεχτεί αδικαιολόγητα σύνορα»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γκιντεόν Σάαρ 2
Μαχμούντ Αμπάς: Η αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης από τη Βρετανία είναι ένα «ουσιαστικό και αναγκαίο βήμα»
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος μιλά για ένα αποφασιστικό βήμα προς την ειρήνη, ενώ ένας σκληροπυρηνικός Ισραηλινός υπουργός αντιδρά καλώντας σε άμεση προσάρτηση των κατεχόμενων εδαφών
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς 1
Βρετανία, Καναδάς και Αυστραλία αναγνωρίζουν το Παλαιστινιακό κράτος - «Η Χαμάς δεν έχει κανένα μέλλον, ούτε σε κυβέρνηση ούτε στην ασφάλεια» λέει ο Κιρ Στάρμερ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ ανακοίνωσε ότι η Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζει επίσημα το παλαιστινιακό κράτος
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
29