Ελλάδα

Την Πέμπτη στις 22:00 η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 4 εκατ. ευρώ – Από 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

Τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του Τζόκερ την Πέμπτη το βράδυ, μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού

«Το Τζόκερ βρίσκεται σταθερά στις επιλογές των πελατών του καταστήματος μας. Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι παραμένει υψηλό και αυξάνεται τις ημέρες των κληρώσεων.

Όσοι έχουν αγωνία, μπορούν να παρακολουθήσουν την αυριανή κλήρωση ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube», αναφέρει η Όλγα Φακίνου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Χαλάνδρι.

Από 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

Μάλιστα, σε μια από τις προηγούμενες κληρώσεις ένας από τους τυχερούς 5άρηδες είχε καταθέσει το δελτίο του στο κατάστημά της κας Φακίνου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους 93 & Αντιγόνης 1.

tzoker

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία που κατέγραψε το κατάστημα μας, μακάρι να αναδείξουμε και έναν νικητή στην πρώτη κατηγορία», αναφέρει η κα Φακίνου.

Τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του Τζόκερ την Πέμπτη το βράδυ, μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού.

Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00, ενώ η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ψευδή κατάθεση ελέγχεται ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές» –  Αυτόφωρο αν δώσει «πράσινο φως» ο Εισαγγελέας
Η πρωτόγνωρη κατάσταση σε επιτροπή του Κοινοβουλίου προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών
Γιώργος Ξυλούρης
Ανανεώθηκε πριν 26 λεπτά
24
Δανός δότης σπέρματος με μεταλλαγμένο γονίδιο: Ένα παιδί είναι νεκρό από καρκίνο και 11 οικογένειες ζουν με τον φόβο για την υγεία των παιδιών τους
Από τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας, το ένα κατέληξε από καρκίνο ενώ μετά από λίγο καιρό νόσησε και το αδελφάκι του
πόδια μωρού
Υψηλά ντεσιμπέλ στην εκδίκαση της αγωγής της Τυχεροπούλου κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ - «Ήμουν το μαύρο πρόβατο» λέει η ίδια
Η κ. Τυχεροπούλου έχει «δεχθεί πάρα πολύ λάσπη, η οποία έχει εκτοξευθεί από Προέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και από όλο το σύστημα εντός και εκτός του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ / EUROKINISSI