Ελλάδα

Μενίδι: «Το κάψαμε επιτέλους» – Βίντεο ντοκουμέντο με μαθητές να γιορτάζουν για τη φωτιά που έβαλαν σε σχολείο

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok μετρά σχεδόν 300.000 προβολές και έχει αποσπάσει 18.231 likes

Τα «κατορθώματά» τους, να κάψουν δηλαδή το σχολείο τους στο Μενίδι πανηγυρίζουν μαθητές στα social media – Το κτίριο καίγεται και οι φλόγες έχουν τυλίξει το προαύλιο, ανήλικα αγόρια με κουκούλες πετούν βεγγαλικά και καυχιούνται για το κατόρθωμα τους.

Όπως αναφέρει το Live News που μετέδωσε σήμερα (06.06.2025) το βίντεο ντοκουμέντο, όλα αυτά εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Ανάστασης σε γυμνάσιο στο Μενίδι. Ο αντιδήμαρχος Μενιδίου δηλώνει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο περιγράφοντας τι συνέβη σε άλλο σχολείο πέρσι το Πάσχα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok από ανήλικο μαθητή ο οποίος μάλιστα σε άλλο post δείχνει ένα όπλο και ένα τασάκι γεμάτο σβησμένα τσιγάρα.

Το βίντεο που μετρά σχεδόν 300.000 προβολές έχει αποσπάσει 18.231 likes. Μαθητές άλλων σχολείων όχι μόνο δεν το αποδοκιμάζουν στα σχόλια αλλά καλούν τους ταραξίες να πάνε και στα δικά τους σχολεία και να κάνουν τα ίδια.

Για το περιστατικό που συνέβη φέτος ευτυχώς οι υλικές ζημιές ήταν μικρότερες, όπως επισημαίνει κάτοικος της περιοχής.

«Πρέπει να ήταν κάπου 17-16 έως 25 ετών. Πρέπει να είναι μια παρέα παιδιών από άλλη συνοικία Αχαρνών».

Οι δράστες δεν έχουν ταυτοποιηθεί με το βίντεο να συνεχίζει να κάνει το γύρο του TikTok.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τα άλλα δύο παιδιά κάθονταν μέσα και τους κοιτούσαν» λέει γείτονας της ηλικιωμένης και του γιου της που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στα Τρίκαλα
«Πρέπει να ήταν αρκετές ημέρες νεκροί μέσα στο σπίτι και όταν πριν 5 ημέρες τους επισκέφτηκε ο πρόεδρος του χωριού για να τους προσφέρει βοήθεια είπαν ότι δεν θέλουν τίποτα» τονίζει ο γείτονας
Το σπίτι της 83χρονης και του 55χρονου στα Τρίκαλα