Ελλάδα

Άδεια διαμονής στους γονείς του 12χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο 

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η πολιτεία για να βοηθήσει αυτούς τους γονείς

Άδεια διαμονής στην χώρα μας θα δοθεί από το υπουργείο Μετανάστευσης στους γονείς του 12χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο

Κι αυτό, γιατί όταν θα μεταβούν στην Αλβανία για να κηδέψουν το παιδί τους που έχασε την ζωή τους στα νερά του Άραχθου δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα μας καθώς δεν έχουν άδεια παραμονής. 

Η απόφαση των γονιών του 12χρονου να δωρίσουν τα όργανα των παιδιών τους όσο και η απόφαση των άλλων γονιών του 14χρονου να πράξουν το ίδιο συγκίνησε όλη την Ελλάδα. Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος και μέσα σε αυτή την κατάσταση πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Μετανάστευσης Μάκης Βορίδης ενημερώθηκε από τον βουλευτή Άρτας της ΝΔ Γιώργο Στύλιο και αποφάσισε να το πάρει επάνω του και έδωσε εντολή να γίνει κάθε ενέργεια για να μην ταλαιπωρηθούν και άλλο οι άνθρωποι.

Εντωμεταξύ σήμερα (17/06/25) θα αρχίσει η διαδικασία λήψης των οργάνων του 12χρονου παιδιού για να μεταμοσχευθούν σε συμβατούς δότες. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Της πάταγε το κεφάλι κάτω, νόμιζε ότι δεν φαίνεται στις κάμερες» λέει η κόρη της 88χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οικιακή βοηθό στην Κρήτη
«Ήταν μεταμορφωμένος διάολος. Μπροστά μας έκανε την αγία, την αγκάλιαζε, τη φιλούσε, μου έλεγε ”την έχω σαν τη μάνα μου”» λέει η κόρη της ηλικιωμένης για την οικιακή βοηθό
Πλάνα από την κακοποίηση ηλικιωμένης στην Κρήτη
2
Σοκάρει ο πατέρας του 28χρονου που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας στην Κυψέλη και αναζητείται - «Θα μου πάνε φυλακή τον γιο για 2 ψιλομπουνιές;»
«Έχει δίκιο ο άνθρωπος, αλλά αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα, θα τον πάνε τσάμπα φυλακή, δεν σκότωσε, δεν έβγαλε όπλο ή μαχαίρι, το παιδί είναι νευρικό, δεν είναι εγκληματίας, θα μου το καταστρέψετε» ξεσπά ο πατέρας του 28χρονου
Η στιγμή της επίθεσης στον εργαζόμενο στην καθαριότητα
35