Κόσμος

Νέα Υόρκη: Ο κακός χαμός σε αεροσκάφος λίγο πριν την απογείωση – Μεθυσμένη γυναίκα ξεμαλλιάζει συνεπιβάτιδά της

Η Perry ακινητοποιήθηκε από το πλήρωμα αλλά δεν έχασε το... κέφι της και συνέχισε να βρίζει και να ρίχνει κλοτσιές

Χάος επικράτησε σε αεροσκάφος της εταιρείας Southwest Airlines το πρωί της Τρίτης (17.06.2025) κι ενώ αυτό ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης.

Μία 32χρονη, ονόματι Leanna Perry, η οποία μπήκε στο αεροσκάφος ήδη μεθυσμένη, επιτέθηκε για άγνωστο λόγο σε άλλη γυναίκα, αρχικά βρίζοντάς την και χαρακτηρίζοντάς την «άχρηστη χοντρή» και εν συνεχεία τραβώντας της βίαια τα μαλλιά.

Η Perry ακινητοποιήθηκε από το πλήρωμα αλλά δεν έχασε το… κέφι της και συνέχισε να βρίζει και να ρίχνει κλοτσιές στον αέρα, λέγοντας στο θύμα της «το μόριο του φίλου σου είναι 2 ίντσες. Είναι ντροπή. Λυπάμαι γι’ αυτόν».

Η 32χρονη τελικά συνελήφθη με την κατηγορία της σωματικής βλάβης, ενώ πριν παραδοθεί στις αρχές, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για ιατρική αξιολόγηση.

Η εταιρεία Southwest Airlines επιβεβαίωσε το περιστατικό και σε ανακοίνωσή της αναφέρεται:

«Η πελάτισσα που εμπλέκεται στο περιστατικό απομακρύνθηκε από την πτήση. Επαινούμε την ομάδα μας για τον επαγγελματισμό τους κατά τη διάρκεια του συμβάντος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν είχε απευθείας συνομιλίες με τις ΗΠΑ – «Δεν επιστρέφει στις διαπραγματεύσεις αν δεν σταματήσει τις επιθέσεις το Ισραήλ»
Ο Τραμπ θέλει η Τεχεράνη να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου, ενώ ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ έχει δηλώσει ότι το δικαίωμα του εμπλουτισμού ουρανίου είναι αδιαπραγμάτευτο
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ 1