Ελλάδα

Η Ειρήνη Μουρτζούκου στη ΓΑΔΑ με τον νέο της δικηγόρο: «Είμαι αθώα, δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά»

«Δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για το πότε θα κληθεί η Ειρήνη να καταθέσει», ανέφερε ο νέος της δικηγόρος

Τη ΓΑΔΑ επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ειρήνη Μουρτζούκου όπου ενημέρωσε τις αρχές ότι ο νέος συνήγορος της είναι ο Νίκος Αλεξανδρής καθώς η πρώην συνήγορος της Βούλα Δημητριάδου παραιτήθηκε από την υπόθεση.

Ο Νίκος Αλεξανδρής ο οποίος συνόδευε την Ειρήνη Μουρτζούκου στη ΓΑΔΑ μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ήρθαμε στο πλαίσιο της ενημερώσεως, να δούμε πως πηγαίνει η πορεία αυτής της ιστορίας, για να δηλώσει η κυρία Μουρτζούκου ότι είναι στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστούν και για να νομιμοποιηθώ ως δικηγόρος της υπόθεσης».

«Δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για το πότε θα κληθεί η Ειρήνη να καταθέσει. Και να ήξερα πότε θα κληθεί δεν θα το έλεγα», πρόσθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Σε δηλώσεις της στο Πρωινό λίγο νωρίτερα, η Ειρήνη Μουρτζούκου δήλωσε: «Είμαι αθώα, δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και τους δικαστές. Με καταλαβαίνει εμένα κανένας; Ούτε πώς νιώθω, ούτε τίποτα. Εδώ με λένε συνέχεια δολοφόνο. Γιατί να μη βγαίνω να τους τα λέω; Δεν θα κάτσω όμως να τσακωθώ με τον κόσμο. Δε μου φταίει σε κάτι ο κόσμος. Νιώθω αδικία μεγάλη και στενοχώρια. Απλά δε μπορώ να το δείξω, δε θέλω. Για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Όχι τίποτα άλλο, δεν κοιμάμαι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή επιστρέφει ο Χρήστος Μαυρίκης – Διατάχθηκε η αντικατάσταση του μέτρου του κατ’ οίκον περιορισμού του με βραχιολάκι
Η απόφαση ελήφθη μετά τις νέες διώξεις κατά του Χρήστου Μαυρίκη για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς και το τρίωρο ανθρωποκυνηγητό στα Σπάτα στις 16 Φεβρουαρίου
Ο Χρήστος Μαυρίκης
Μαρία Καρυστιανού: Συγκλονιστικό βίντεο – κάλεσμα για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη ενόψει της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα
 «Για κάποιους ήταν δυστύχημα, για εμάς ένα διαχρονικό έγκλημα που πάγωσε τον χρόνο», αναφέρει σε ανάρτησή της – ραντεβού το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις 12.00
Δυστύχημα Τέμπη
Εισαγγελική έρευνα για τη δολιοφθορά στα καλώδια τηλεδιοίκησης στο Πλατύ Ημαθίας - «Να διακριβωθεί η τέλεση αξιόποινων πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα»
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Λεωνίδας Νικολόπουλος, ζητεί να διακριβωθεί η τέλεση αξιόποινων πράξεων, κακουργηματικού χαρακτήρα, να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ποινικής έρευνας
Καταγγελία για δολιοφθορά στα καλώδια τηλεδιοίκησης στο Πλατύ Ημαθίας 22