Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Δέχθηκε επίθεση στις φυλακές από την μητέρα του 3χρονου Άγγελου που κρατείται στην ίδια πτέρυγα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του Άγγελου της επιτέθηκε με ένα κομμάτι γυαλί

Επεισοδιακές είναι οι πρώτες ημέρες στη φυλακή για την Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία βρίσκεται στον Κορυδαλλό από τις 14 Ιουλίου και όπως έχει γίνει γνωστό, κρατείται στην ίδια πτέρυγα με την Ρούλα Πισπιρίγκου και την μητέρα του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, κινδύνευσε να χάσει ακόμα και το μάτι της, από την επίθεση που δέχθηκε μέσα στις φυλακές. 

Την επίθεση, σύμφωνα με το Star, έκανε στην Ειρήνη Μουρτζούκου η μητέρα του μικρού Άγγελου, το περασμένο Σάββατο (26/7/25). 

Η Ειρήνη Μουρτζούκου τραυματίστηκε με ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών για τις πρώτες βοήθειες, με τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι υπάλληλοι των φυλακών απομόνωσαν άμεσα την προφυλακισμένη μητέρα του Άγγελου, ενώ δεν αποκλείεται η Ειρήνη Μoυρτζούκου να κινηθεί και νομικά εναντίον της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου, έχει πει πως δέχεται απειλές από συγκρατούμενές της ωστόσο το Σάββατο, έγινε και σωματική επίθεση. 

Όπως είπε ο δικηγόρος της μετά το συμβάν, η επίθεση έγινε σε βάρος της, μόλις έγινε δεκτό το αίτημά της να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. 

«Το περίεργο είναι ότι μόλις έγινε δεκτό το αίτημα, έγινε σε βάρος της η επίθεση και παραλίγο να χάσει το μάτι της» τόνισε ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ρόδος: Το σκηνοθετημένο τροχαίο που έδειχνε έγκλημα και ο 49χρονος δολοφόνος του ξενοδόχου Κωνσταντίνου Τσιαντή
Ο 49χρονος Ουκρανός που αναζητείται για τη δολοφονία ήταν γνωστός με το ξενοδόχο, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει κι άλλες φορές τη δικαιοσύνης και στις αστυνομικές αρχές
Ο άτυχος ξενοδόχος της Ρόδου, Κωνσταντίνος Τσιαντής
Στον κλοιό της κακοκαιρίας η χώρα: Βροχή με το τουλούμι, έντονη χιονόπτωση στα ορεινά και άνεμοι 9 Μποφόρ - Live όλες οι εξελίξεις
Τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα σε Πελοπόννησο, Αττική, Βοιωτία, Εύβοια και Βόρειο Αιγαίο - Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
Γυναίκα στη χιονισμένη Κοζάνη 5
Η κακοκαιρία συνεχίζει να χτυπά με καταιγίδες τα κεντρικά και τα νότια: 9 μποφόρ στο Αιγαίο και χιόνια στα ορεινά – Οι 6 επικίνδυνες περιοχές
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο των καιρικών φαινομένων μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης - Εξασθενούν τα φαινόμενα στην Αττική μέχρι το βράδυ της Τετάρτης
βροχή