Ελλάδα

Σέρρες: Μετανάστης απέδρασε από κλειστή δομή και συνελήφθη – Προσπάθησαν να ξεφύγουν άλλοι 5

Χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών οι μετανάστες, Αιγύπτιοι στην καταγωγή, πιάστηκαν και επέστρεψαν στη δομή

Στα πόδια το έβαλε ένας μετανάστης που κρατούνταν σε κλειστή δομή φιλοξενίας στον δήμο Σιντικής στις Σέρρες. Ο νεαρός απέδρασε και προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον έψαχναν αλλά εν τέλει συνελήφθη.

Ο μετανάστης, ένας 21χρονος Αιγύπτιος, το «έσκασε» από την δομή φιλοξενίας Σερρών, το βράδυ της Δευτέρας (18.08.2025) και προσπάθησε να κρυφτεί σε δάσος. Τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να τον αναζητούν μέχρι που εν τέλει τον βρήκαν και τον συνέλαβαν.

Μαζί με τον 21χρονο, προσπάθησαν να αποδράσουν άλλοι 5 Αιγύπτιοι, ηλικίας από 18 έως 25 χρόνων. Χάρη στην άμεση αστυνομική επέμβαση, δεν τα κατάφεραν.

Ο 21χρονος κατηγορείται για απόδραση και άλλοι 5 για απόπειρα απόδρασης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 33
Παγωμένο τριήμερο με χιόνια, ισχυρούς ανέμους και πολικές θερμοκρασίες - Οι περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά
Χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετές περιοχές, από τη Σκύρο έως την Εύβοια, ενώ η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Δευτέρα, με ισχυρό παγετό και μέγιστες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς Κελσίου
Χιόνια στον Χορτιάτη