Ελλάδα

Τα ντοκουμέντα έφεραν σύλληψη για τη φωτιά στον Υμηττό – Με χειροπέδες ένας Παλαιστίνιος

Μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό οδήγησαν τις αρχές στα ίχνη του

Ο άνδρας από την Παλαιστίνη συνελήφθη την Τρίτη (16/9/25), για την φωτιά στον Υμηττό που είχε ξεσπάσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η συστηματική έρευνας που έκαναν τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού τους τελευταίους τρεις μήνες, τόσο για την συγκεκριμένη φωτιά όσο και για ακόμα τρεις εμπρησμούς στην ευρύτερη περιοχή του Υμηττού, οδήγησαν στη σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα και μάλιστα για τη δράση του, υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, έχει καταγραφεί η ανδρική φιγούρα μέσα στην πυκνή βλάστηση, η οποία στην επόμενη φωτογραφία φαίνεται να έχει λαμπαδιάσει. 

emprismos

emprismos

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 7/9/2025 και ώρα 19:18 στο δάσος του Υμηττού, στην περιοχή του Βύρωνα, κοντά στη Λεωφόρο Αγίου Ιωάννη Καρέα.

Εκτός από το βιντεοληπτικό υλικό, αξιοποιήθηκαν και μαρτυρίες αλλά και άλλα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΔΑΕΕ, στο πλαίσιο ερευνών για τους εμπρησμούς. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Το ολονύχτιο μοιρολόι στο σπίτι του 39χρονου, τα 5 πρόσωπα που είναι στο «κάδρο» των Αρχών και τα κλειστά στόματα
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τα 3 άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο αιματοκύλισμα - Δραματικές οι στιγμές στο σπίτι του 39χρονου
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς 17
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης