Ελλάδα

Ηράκλειο: Κατέρρευσε μπαλκόνι και τμήμα τοίχου στο κέντρο της πόλης – Δείτε φωτογραφίες

Σε διαφορετικά σημεία τα δύο περιστατικά - Από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι περαστικοί

Αρνητική πρωτιά για την Κρήτη στην οποία πολύ συχνά καταρρέουν μπαλκόνια ή τμήματα τοίχων. Για ακόμη μία ημέρα, (26.09.2025), στο Ηράκλειο έπεσε ένα ολόκληρο μπαλκόνι ενώ λίγο πιο δίπλα έπεσαν στη μέση του δρόμου μπάζα από άλλο κτίριο.

Το πρώτο περιστατικό έγινε στο κέντρο του Ηρακλείου όταν κάτω από αδιευκρίνιστο λόγο ένα ολόκληρο μπαλκόνι έπεσε στον δρόμο. Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος περαστικός. Άμεσα ενημερώθηκε και έσπευσε η Δημοτική Αστυνομία, η οποία απέκλεισε το σημείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η παρέμβαση της Πολεοδομίας.

Μπάζα

Κοντά σε αυτό το κτίριο, κατέρρευσε και τμήμα τοίχου, σε ιδιωτικό χώρο. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρχαν τραυματισμοί.

Μπαλκόνι

Μπαλκόνι

Τα περιστατικά ερευνούν οι τοπικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για 15 χρόνια έκανε γάμους και βαφτίσεις ο youtuber ρασοφόρος – Η χειροτονία του συνεργού του και ο διωγμός από την εκκλησία της Νίκαιας
«Έφερνε κόσμο στις γιορτές της εκκλησίας. Έφερνε την μπάντα, υπήρχε και αστυνομία. Ο 46χρονος κανόνιζε τα πάντα» λέει στο newsit.gr μια από τις ιδιοκτήτριες της εκκλησίας στη Νίκαια όπου ιερουργούσε ο ρασοφόρος
Ο 46χρονος ρασοφόρος που προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών