Ελλάδα

Αμαλιάδα: Η στιγμή που διαρρήκτες εισβάλουν σε κοσμηματοπωλείο – Έκλεψαν αντικείμενα αξίας άνω των 150.000 ευρώ

Συνολικά στο κοσμηματοπωλείο εισέβαλαν 4 διαρρήκτες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους

Μία «κινηματογραφική» διάρρηξη έγινε σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αμαλιάδας όταν συμμορία εισέβαλε στο κατάστημα και έκλεψε κοσμήματα που αγγίζουν τα 150.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα, Παρασκευή (3/10/2025), τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα κι όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Live News, συνολικά στο κοσμηματοπωλείο εισέβαλαν 4 διαρρήκτες.

Οι δράστες φαίνεται να σταματάνε έξω από το κατάστημα να δένουν το ρολό του μαγαζιού στο όχημα που είχαν φέρει και να το τραβούν μέχρι να σπάσει για να καταφέρουν να εισβάλουν μέσα στο κοσμηματοπωλείο.

Μέσα σε ένα λεπτό έβαλαν μέσα στις λευκές σακούλες μόνο τα χρυσά κοσμήματα του καταστήματος και πέτρες αξίας και έπειτα φεύγουν ανενόχλητοι.

Με τα χαρακτηριστικά τους να είναι καλυμμένα αρχίζουν οι διαρρήκτες να κλέβουν από τις θήκες τα κοσμήματα και να φεύγουν με λεία άνω των 150.000 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα