Ελλάδα

Κερατσίνι: Γερανός έπεσε πάνω σε δέκα σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από το Κολυμβητήριο

Η τροχαία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος για να καθοριστεί εάν ήταν αποτέλεσμα κάποιας βλάβης ή ανθρωπίνου λάθους

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (04.10.2025) στη λεωφόρο Σπετσών στο Κερατσίνι, όταν ένας γερανός προσέκρουσε σε δέκα σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του κολυμβητηρίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας για την καταγραφή του συμβάντος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.

Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για έντονη αναστάτωση και έναν εκκωφαντικό θόρυβο τη στιγμή της πρόσκρουσης. Όπως δήλωσε μάρτυρας στο thriassio.gr, «από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς τα αυτοκίνητα ήταν άδεια εκείνη την ώρα».

Οι εικόνες των παραμορφωμένων οχημάτων προκαλούν σοκ, ενώ οι Αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος για να διαπιστωθεί αν υπήρξε μηχανική βλάβη ή ανθρώπινο λάθος.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στη γειτονιά, με πολλούς κατοίκους να ζητούν περισσότερα μέτρα ελέγχου και ασφάλειας στους δρόμους της περιοχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πλήθος κόσμου στα Εξάρχεια για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Φοιτητές και μαθητές αφήνουν λουλούδια πριν την πορεία
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας - Έκλεισε ο Εθνικός Κήπος - Έκλεισαν και οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»
Μνημείο για τον Αλέξανδρο Γρηγοροπούλο
Η Hellenic Train διακόπτει τα δρομολόγια μεταξύ Λάρισας και Λειανοκλαδίου λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα
Η εταιρεία ανακοίνωσε την αναστολή των δρομολογίων εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που προκάλεσαν ζημιές στην υποδομή – Δύο αμαξοστοιχίες InterCity με πάνω από 600 επιβάτες ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train
Τρόλεϊ: Ξεκινά την Κυριακή στον Πειραιά το ξήλωμα του δικτύου – «Οικονομικότερη λύση τα ηλεκτρικά λεωφορεία»
Τι είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα τρόλεϊ, την αντικατάστασή τους με ηλεκτρικά λεωφορεία αλλά και το κυκλοφοριακό χάος που υπάρχει καθημερινά στην Αθήνα
Τρόλεϊ 21