Αθλητικά

Η άδικη αποβολή του Έσε στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός και το «you f@cked the game» του παίκτη των Πειραιωτών

Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον μέσο του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγο Έσε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Κασάδο της Μπαρτσελόνα, με τον διαιτητή να δίνει ένα σφύριγμα που εξοργίζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού φάνηκε αρχικά να βρίσκει με το χέρι και πάνω στον βηματισμό, τον Κασάδο στο πρόσωπο, χωρίς να τον βλέπει και ο ρέφερι έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μία αδικαιολόγητη απόφαση.

Το ριπλέι δεν δικαίωσε τον διαιτητή, καθώς φαίνεται ο Έσε να μην βρίσκει τον Κασαδό, ο οποίος έκανε θέατρο για να κερδίσει την αποβολή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Από τη στιγμή που μιλάμε για κίτρινη κάρτα, δεν θα μπορούσε να επέμβει το VAR. Λίγο πριν βγει από τον αγωνιστικό χώρο, ο Αργεντινός είπε στον διαιτητή “you f@cked the game”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μίμης Δομάζος: «Ο πατέρας μας θα είναι πάντα κοντά μας όσο ψηλά κι αν βρίσκεται» συγκινούν Ράνια και Ευαγγελία
«Με όλη μας την αγάπη, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ομαδικής προτίμησης, που τον αγάπησε και τον θαύμασε», λένε η Ράνια και η Ευαγγελία Δομάζου-Μοσχολιού
Ο αείμνηστος «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος