Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Στον εισαγγελέα ο Στέφανος Παπαδόπουλος για διευκρινίσεις σχετικά με τη μήνυση

Όλες οι εξελίξεις στην πολυσυζητημένη υπόθεση με «πρωταγωνιστή» τον γνωστό τραγουδιστή

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν από λίγο καιρό δέχτηκε μήνυση από τον νεαρό τραγουδιστή Στέφανο Παπαδόπουλο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και η υπόθεση αυτή αρχίζει να παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Δευτέρας (19.01.2026) ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον Στέφανο Παπαδόπουλο σχετικά με τα όσα έχει καταγγείλει στη μήνυση που έχει υποβάλει σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για «ξετυλιχθεί» το κουβάρι της εν λόγω υπόθεσης. Ο εισαγγελέας με έγγραφο που έστειλε την προηγούμενη Τετάρτη (14.01.2026), ζήτησε από τον κύριο Παπαδόπουλο να μεταβεί στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τα καταγγελλόμενα περιστατικά.

Ουσιαστικά αυτή είναι η εκκίνηση της διαδικασίας και στη συνέχεια μπορεί ο εισαγγελέας να διατάξει μια προκαταρκτική έρευνα για τη συλλογή περαιτέρω στοιχείων για να δει πώς θα κινηθεί νομικά, μπορεί να ασκήσει απευθείας ποινική δίωξη σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη σύμφωνα με τη μήνυση που έχει υποβάλει πάντα ο κύριος Παπαδόπουλος ή να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

Σε περίπτωση που γίνει μία από τις δύο πρώτες εκδοχές θα κληθεί η πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη να μεταβεί στην Ευελπίδων και στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ο Στέφανος Παπαδόπουλος θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια την Πέμπτη (22.1.26).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άστεγος στη Θεσσαλονίκη κοιμόταν σε κάδο σκουπιδιών και τον μάζεψε απορριμματοφόρο – Κατέληξε στην πρέσα και τραυματίστηκε ελαφρά
Την ώρα της περισυλλογής των απορριμμάτων από το συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης ο ίδιος ξύπνησε και οι εργαζόμενοι σταμάτησαν τη διαδικασία
Κάδοι σκουπιδιών
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του πραγματογνώμονα Δημήτρη Καρώνη
Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, όταν οι δράστες το περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και του έβαλαν φωτιά
Εμπρησμός στο αυτοκινήτου του Δημήτρη Καρώνη
Ραντεβού θανάτου για την Ελευθερία Γιακουμάκη: Την σκότωσε και έστειλε μήνυμα στον γιο της προσποιούμενος την ίδια
Τη ζήλευε παθολογικά και δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό τους - Μ’ ένα εννιάρι πιστόλι στο χέρι την πλησιάζει από το παράθυρο του συνοδηγού και, χωρίς ουσιαστικά να ανταλλάξουν λέξη, την πυροβόλησε εξ επαφής
Το αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρή η 43χρονη από τα χέρια του 40χρονου δράστη 14