Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

15 εκατομμύρια θέλει ο Ολυμπιακός για τον Μήτρογλου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί ιταλικά και αγγλικά Μέσα να έχουν… «βουήξει» για τελειωμένη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ, ωστόσο από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν μεν τις επαφές αλλά αρνούνται πως υπάρχει συμφωνία και τονίζουν πως ο παίκτης δεν πωλείται για λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ, ενώ ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο.

Το απόγευμα της Τρίτης υπήρξε “βομβαρδισμός” δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Φούλαμ για την μετεγγραφή του Κώστα Μήτρογλου αντί 14 εκατ. ευρώ και τον Έλληνα επιθετικό να βάζει στο λογαριασμό του άλλα 10 για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.  . Ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ καθώς όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Οι πρωταθλητές επιβεβαιώνουν τις επαφές και αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται (και θα συνεχιστούν και την Τετάρτη), αλλά οι ίδιοι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν για κανένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα η πρόταση της Φούλαμ είναι στα 14 εκατ. ευρώ, οπότε η διαφορά των δύο ομάδων είναι στο 1 εκατ. ευρώ και οι πιθανότητες να καλυφθεί φαντάζει αρκετά μεγάλη.

Αυτό θα σημαίνει πως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το βράδυ της Τετάρτης, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου θα είναι το τελευταίο του διεθνή στράικερ με την φανέλα του Ολυμπιακού, μιας και ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

 Για λόγους rotation, δε, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να καθαρίσει απ’ το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση χωρίς τους Ρομπέρτο, Χολέβας, Παπάζογλου και Ιμπαγάσα, οι οποίοι έμειναν εκτός από τον Μίτσελ, όπως και ο τραυματίας Σιόβας.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βέργος, Βούρος.

Μια “ανάσα” απ΄την Φούλαμ με ποσό ρεκόρ ο Μήτρογλου!

“Ανέβηκε στα 14,5 εκ. ευρώ η Φούλαμ για Μήτρογλου”

Δεν τελείωσε το θέμα Μήτρογλου! Αναμένεται να επιστρέψει η Φούλαμ

“Όχι” Ολυμπιακού σε πρόταση 11.000.000 ευρώ της Φούλαμ για Μήτρογλου!

Ολυμπιακός: Σε… γνώριμα λημέρια ο Μαρκάνο

Βάις: Ένιωσα πως ο Μίτσελ δεν με εμπιστευόταν!

Ολυμπιακός: Κλειστές οι θύρες “3” και “4” με την Μάντσεστερ Γ.

Ολυμπιακός: Το “χρυσό” deal για τον Βάις

Μπονγκ: Οι μαϊμούδες είχαν μπανάνες στο στόμα τους!

Δεν κάνει στάση! Ο Ολαϊτάν “καθάρισε” στην Ξάνθη 

Τέλος ο Βάις από τον Ολυμπιακό – Πάει στο Κατάρ!

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μαρκάνο

Χωρίς Μήτρογλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε