Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Bundesliga: Ρεκόρ για Μπάγερ Μονάχου, η Ουνιόν Βερολίνου έφτασε την Χόφενχαϊμ

Bundesliga: Ρεκόρ για Μπάγερ Μονάχου, η Ουνιόν Βερολίνου έφτασε την Χόφενχαϊμ
Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου σκόραρε για 66ο διαδοχικό της παιχνίδι στο εκτός έδρας 4-0 επί της Κολωνίας. Η Ουνιόν νίκησε μέσα στο Βερολίνο την Χόφενχαϊμ (2-1) και την έφτασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα (μετά από την εντός έδρας ήττα από την Γκλάντμπαχ) με… εμφατικό τρόπο. Οι Βαυαροί νίκησαν με 4-0 την Κολωνία στο “Ράιν Ένερτζι Στάντιον” και έφτασαν στο +6 από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν Μονάχου σκόραρε και στην Ρηνανία. Το 1-0 του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 11′ (ο Πολωνός έκανε χατ-τρικ) ήταν ιστορικό. Εκτός από το προβάδισμα που τους έδωσε, οι Βαυαροί έσπασαν το ρεκόρ που κατείχαν φτάνοντας τα 66 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία σκόραραν.

Τελευταία φορά που έμεινε στο μηδέν ήταν στις 9 Φεβρουαρίου του 2020 και στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λειψία (0-0). Έκτοτε, μετράει 51 νίκες, επτά ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Σε άλλο ματς για την 19η αγωνιστική στη Bundesliga, η Ουνιόν Βερολίνου νίκησε εντός έδρας την Χόφενχαϊμ (2-1) με ανατροπή (οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Μπάουμγκαρτλ).

Με το “τρίποντο” αυτό η Ουνιόν Βερολίνου έφτασε τους 31 βαθμούς, όσους έχει και η τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, Χόφενχαϊμ, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο -9 από την Ντόρτμουντ.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου 0-0

Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 0-4

(9’, 63’, 75’ Λεβαντόφσκι, 25’ Τολισό)

Μάιντς – Μπόχουμ 1-0

(48’ Σεντ Τζούστε)

Ουνιόν Βερολίνου – Χόφενχαϊμ 2-1

(22’ Φολσγκάμερ, 73’ Πρόμελ / 16’ αυτ. Μπάουμγκαρτλ)

Στουτγκάρδη – Λειψία 0-2

(11’ πεν. Αντρέ Σίλβα, 70’ Νκουνκού)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις