Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ένα και να… καίει! Στους “4” η Αργεντινή (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Αργεντινή δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και τα ματς της είναι βαρετά, όμως καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει. Ένα γκολ του Ιγκουαΐν ήταν αρκετό στην παρέα του Μέσι για να αποκλείσει το Βέλγιο και να περάσει στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Αποχώρησε τραυματίας ο Ντι Μαρία.

Δειτε το LIVE του αγώνα

Από το 1990 είχε να βρεθεί σε ημιτελικά Μουντιάλ η Αργεντινή και τα κατάφερε αν και δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Το Βέλγιο δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γρήγορο γκολ του Ιγκουαΐν και έτσι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η Αργεντινή με τον Λιονέλ Μέσι να δείχνει από την αρχή τις διαθέσεις του, ξεκίνησε δυνατά το ματς. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Ιγκουαΐν σκόραρε για πρώτη φοράστο Μουντιάλ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής που δεν άφησε περιθώριο στον Κουρτουά.


Η ομάδα του Σαμπέγια πέτυχε αυτό που ήθελε και επέλεξε να κλείσει τους χώρους και να περιμένει τους Βέλγους. Το κακό για την Αργεντινή ήταν ότι έχασε με τραυματισμό τον Ντι Μαρία στο 33ο λεπτό και έτσι ο Μέσι δεν είχε παρτενέρ στη δημιουργία φάσεων.

Το Βέλγιο δεν ήταν απειλητικό και η μόνη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήταν η κεφαλιά του Μιραλάς που έφυγε λίγο άουτ.

Η Αργεντινή είχε την ευκαιρία στις αρχές του δεύτερου μέρους να κλειδώσει το ματς όταν ο Ιγκουαϊν έκανε εκπληκτική ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Κουρτουά.

Η απίστευτη αντίδραση του προπονητή της Αργεντινής (VIDEO)

Οι Βέλγοι δεν βρήκαν ποτέ χώρους, ο Σαμπέγια γύρισε την ομάδα του στην άμυνα και περίμενε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στο 94′ ο Μέσι δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Κουρτουά αλλά αυτό λίγο τον απασχολεί αφού η ομάδα του προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Ολλανδία – Κόστα Ρίκα.

Σοκ στην Βραζιλία! Χάνει το Μουντιάλ ο Νεϊμάρ (VIDEOS)

Αγχωτική πρόκριση για Βραζιλία και τώρα… Γερμανία (VIDEO)

Έγραψε ιστορία η Γερμανία, με MVP τον Χούμελς (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε