Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Euro 2020: Ο Κιελίνι αφιέρωσε τον τίτλο στους γιατρούς που πολεμούν την πανδημία

Euro 2020: Ο Κιελίνι αφιέρωσε τον τίτλο στους γιατρούς που πολεμούν την πανδημία
ΦΩΤΟ Reuters

Ο αρχηγός της Ιταλίας, Τζιόρτζιο Κιελίνι, αφιέρωσε την κατάκτηση του Euro 2020 στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που μάχονται την πανδημία εδώ και ενάμιση χρόνο.

«Αυτό το αποτέλεσμα, αυτή η νίκη, αυτά τα δάκρυα χαράς, είναι όλα αφιερωμένα σε εσάς», έγραψε σε ανάρτησή του ο Τζιόρτζιο Κιελίνι αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Ιταλία, αναφερόμενος σε όσους μάχονται την πανδημία του κορονοϊού εδώ και τόσον καιρό.

«Το αποτέλεσμα είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού, όμως, αυτό το αποτέλεσμα, αυτή η νίκη, αυτά τα δάκρυα χαράς, είναι όλα αφιερωμένα σε εσάς. Γράψαμε ιστορία. Τα πρόσωπα των γυναικών, των ανδρών, των νεαρών παιδιών, όλων όσοι έσωσαν ζωές στην πανδημία, των γιατρών… Εσείς μας δώσατε ώθηση, εσείς βοηθήσατε, εσείς τραγουδήσατε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε όλους γιατί σε αυτό το απίστευτο ταξίδι, σας είχαμε στην ψυχή μας. Στα μάτια και στην καρδιά μας βλέπαμε εσάς. Τον πόνο όσων υπέφεραν, τις προσπάθειες όσων γονάτισαν από την πανδημία, την επιθυμία για ζωή…» έγραψε χαρακτηριστικά ο άσος της Γιουβέντους.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις