Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Euro 2020: Το «κρυπτογραφημένο» μήνυμα της Ελισάβετ για το «It’s coming home»

Euro 2020: Το «κρυπτογραφημένο» μήνυμα της Ελισάβετ για το «It’s coming home»
Reuters

Η Αγγλία βρίσκεται στον τελικό του Euro 2020 και -κόντρα στην Ιταλία- θα προσπαθήσει να κατακτήσει για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τρόπαιο. Οι οπαδοί της… ζουν και αναπνέουν για το αποψινό ματς του «Wembley», αλλά ταυτόχρονα δεν χάνουν και το χιούμορ τους.

Πριν από ένα 24ωρο, η Βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε επιστολή στον τεχνικό της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια είχε παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 στην Αγγλία και στέλνοντας του ευχές, για το σημερινό τελικό, κόντρα στην Ιταλία.

Ο ενθουσιασμός και η… τρέλα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των «τριών λιονταριών», ώθησε έναν από αυτούς να περάσει από έλεγχο το μήνυμα της Βασίλισσας και να βρει κρυφά μηνύματα!

Click4more: Euro 2020: Η ευχή του Μπόρις Τζόνσον στην εθνική Αγγλίας – «Φέρτε το “σπίτι”»

Ο ίδιος «ανακάλυψε» πως η περίφημη, πλέον φράση, «It’s coming home» (σ.σ. έρχεται «σπίτι») την οποία οι Άγγλοι έχουν κάνει σύνθημα για την «επιστροφή» του τροπαίου στη χώρα που γεννήθηκε το ποδόσφαιρο, βρίσκεται… διάσπαρτη στην επιστολή της Βασίλισσας.

Έβαλε σε κόκκινους κύκλους όλα τα γράμματα που συμπληρώνουν τη φράση και η ανάρτηση του Βρετανού εκλογικού αναλυτή, Ματ Σινγκ, έγινε viral, με πολλούς χρήστες στα Social media να αναδημοσιεύουν το… κρυφό αυτό μήνυμα της Ελισάβετ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις