Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκολ και φύγαμε για τους “16”! Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού (23.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η μεγάλη ώρα της Εθνικής στο Μουντιάλ έφτασε. Οι παίκτες του Σάντος βρίσκονται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της Ελλάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο και θέλουν τη νίκη απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού που θα τους δώσει την πρόκριση, σε περίπτωση που οι Ιάπωνες δεν νικήσουν την αδιάφορη Κολομβία.

Η Εθνική ομάδα μπορεί να μην έχει καταφέρει να σκοράρει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας όμως εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Ένα γκολ μπορεί να είναι αρκετό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που θέλει να δείξει ανάλογο πάθος και διάθεση όπως και στο ματς με την Ιαπωνία αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Ο Σάντος γνωρίζει ότι η Εθνική πρέπει να σκοράρει. Μόνο η νίκη θα της δώσει την ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση, αρκεί η Κολομβία να μην ηττηθεί από την Ιαπωνία.

Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 23.00 και θα μεταδοθούν από την ΝΕΡΙΤ ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Η Εθνική αναμένεται να έχει αλλαγές στην ενδεκάδα της. Ο Κατσουράνης είναι τιμωρημένος και τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Σάντος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Σαμαρά στην κορυφή της επίθεσης με τους Χριστοδουλόπουλο και Σαλπιγγίδη στα πλάγια.

Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Κονέ, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.

Από την άλλη η Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί να προκριθεί και με ισοπαλία αρκεί η Ιαπωνία να μην νικήσει με δύο γκολ διαφορά την Κολομβία.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου (μετά από 2 αγώνες)

1. Κολομβία 6 (5-1)
2. Ακτή Ελεφαντοστού 3 (3-3)
3. Ιαπωνία 1 (1-2)
4. Ελλάδα 1 (0-3)

Σάντος: Γκολ κι ας το βάλει και ο Καρνέζης!

Εθνική ομάδα: Σκέψεις για φανέλα βασικού στον Χριστοδουλόπουλο

Μουντιάλ 2014: Adios με γκολάρα και δάκρυα από Βίγια (VIDEOS)

Μουντιάλ 2014: Πρώτη και καλύτερη η Ολλανδία (VIDEOS)


Μουντιάλ 2014: Η “ακτινογραφία” της Ακτής Ελεφαντοστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε