Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2014: Adios με γκολάρα και δάκρυα από Βίγια

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Ισπανία που αποχαιρέτισε το Μουντιάλ επικρατώντας με 3-0 της Αυστραλίας. Πρόσωπο του αγώνα του Νταβίντ Βίγια που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, στο τελευταίο του παιχνίδι με το εθνόσημο.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ίσπανία είχε αποκλειστεί απ΄το Μουντιάλ μετά τις ήττες από Ολλανδία και Χιλή, ωστόσο κόντρα στην Αυστραλία φρόντισε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Ο Νταβίντ Βίγια άνοιξε το σκορ με υπέροχο τακουνάκι στο 36΄. Ο επιθετικός της Νιου Γιουρκ Σίτι, πλέον, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το εθνόσημο και τη στιγμή της αντικατάστασης του στο 57ο λεπτό ξέσπασε σε κλάμματα.

Ο Τόρες (69′) σκόραρε για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ του 2006, ενώ το σκορ έκλεισε ο Μάτα (82′), ο οποίος μπήκε αλλαγή.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Ντάβιντσον, Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, ΜακΓκάουαν, ΜακΚέι, Τζέντινακ, Μπόζανιτς (72′ Μπρεσιάνο), Όαρ (61′ Τροΐζι), Λέκι, Τάγκαρτ (46′ Χάλοραν).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ρέινα, Άλμπα, Αλμπιόλ, Ράμος, Χουάνφραν, Αλόνσο (83′ Σίλβα), Κόκε, Καθόρλα (68′ Φάμπρεγκας), Βίγια (57′ Μάτα), Ινιέστα, Τόρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουντιάλ 2014: Πρώτη και καλύτερη η Ολλανδία (VIDEOS)


Μουντιάλ 2014: Η “ακτινογραφία” της Ακτής Ελεφαντοστού

Ο Μέσι “τρέλανε” τον σπίκερ! (VIDEO)

Mundial 2014: Βελγικές… selfie με τον Βασιλιά! (ΦΩΤΟ)

Σκάνδαλο με “στημένα” ματς της Γκάνα (VIDEO)

Τι έκανε η Μέρκελ στα αποδυτήρια της Γερμανίας; (ΦΩΤΟ)

Mundial 2014: Η selfie του Ποντόλσκι με την Μέρκελ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε