Site icon NewsIT
13:57 | 04.05.25

H UEFA επέβαλε πρόστιμα σε 13 ευρωπαϊκές ομάδες για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Το γήπεδο της Λιόν

Το γήπεδο της Λιόν στη Γαλλία / REUTERS/Manon Cruz/File Photo

Newsit Newsroom

«Καμπανάκι» και για αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χτύπησε η UEFA

Μία σειρά από ευρωπαϊκές ομάδες τιμωρήθηκαν από την UEFA για ληξιπρόθεσμες οφειλές, με τη Λιόν από τη Γαλλία να δέχεται το πιο “βαρύ” πρόστιμο, ύψους 200.000 ευρώ.

Εκτός από τη Λιόν, ξεχωρίζουν και τα ονόματα των Τραμπζονσπόρ, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Αστάνα, με την UEFA να εξετάζει πλέον και το ενδεχόμενο αποκλεισμού κάποιων εξ αυτών, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα πρόστιμα που επέβαλε ο φορέας οικονομικού ελέγχου συλλόγων της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (CFCB) έχουν ως εξής: Η Λιόν (Γαλλία) καλείται να καταβάλει 200.000 ευρώ, η Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) 100.000 ευρώ, η Ντιναμό Μπατούμι (Γερωργία) 100.000 ευρώ, η Αστάνα (Καζακστάν) 50.000 ευρώ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουρκανία) 50.000 ευρώ, η Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) 40.000 ευρώ, η Μπαλκάνι (Κόσοβο) 40.000 ευρώ, Βίλσα Κρακοβίας (Πολωνία) 40.000 ευρώ, Τομπόλ (Καζακστάν) 30.000 ευρώ, η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) 10.000 ευρώ, Μπούντοτσκοστ (Μαυροβούνιο) 10.000 ευρώ, ενώ οι Κρίμπας (Ουκρανία) και Πολίσα (Ουκρανία) δέχθηκαν προειδοποιήσεις.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version