Αθλητικά

Με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής στην Ελλάδα η Σταντάρ

O  Γκι Λουζόν μπορεί να προφύλαξε τους βασικούς του παίκτες για να τους έχει έτοιμους στο δεύτερο ματς με τον Παναθηναϊκό όμως λίγο πριν αναχωρήσει η Σταντάρ Λιέγης για την Αθήνα υποχρεώθηκε να αφήσει 2 ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής.

Ο Φρανσουά Μαρκέ που ήταν βασικός στο πρώτο ματς της Σταντάρ Λιέγης με τον Παναθηναϊκό αλλά και ο Μάρτιν Μίλετς έμειναν στο Βέλγιο.

Και οι δύο ένιωσαν στομαχικές διαταραχές και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Τη θέση τους πήραν οι Ντένι Μιλόσεβιτς και Αλί Γιασάρ.

Η αποστολή της Σταντάρ για το ματς της Τρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό: Καβασίμα, Τουράμ, Ουμπέρ, Μιλόσεβιτς, Σταμ, Τεισέϊρα, Σίμαν, Αρσλάναγκιτς, Μ’Μαέ, Φαν Ντάμε, Λουμανζά, Γιασάρ, Καρσελά, Μπία, Μ’Ποκού, Αντάρεβιτς, Μ’Μπομπό, Γουάτ,  Ντε Καμάργκο.

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για Πέτριτς

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος ο Μέντες, πρόβλημα με Πέτριτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα