Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Ζωντανός” για Κάμπελ – Σενάριο… με Ζόνας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Εντείνονται οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για να ενισχυθεί στην επιθετική του γραμμή. Τα δημοσιεύματα για Κάμπελ και Ζόνας και η… προσφυγή του Πουλίδο

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Μίλαν για την περίπτωση του Ρομπίνιο, αλλά την ίδια ώρα προσπαθεί και κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “SportDay”, ο Τζόελ Κάμπελ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αφού όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται στο φετινό ρόστερ της Άρσεναλ

Στην Αγγλία μάλιστα αναφέρουν ότι οι Λονδρέζοι αναζητούν ομάδα για να τον παραχωρήσουν και σε περίπτωση που αυτό ισχύει, ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο για τον εκ νέου δανεισμό του.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ζόνας της Βαλένθια. Ο 30χρονος επιθετικός ψάχνει την επόμενη ομάδα του και έτσι οι Ισπανοί βάζουν στο «κόλπο» τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι – όπως αναφέρει η “SportDay” – φέρονται να έχουν ρωτήσει ήδη τη τις “νυχτερίδες”.

Κατά τα άλλα, η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο καλά κρατεί στους Πειραιώτες, με τον Μεξικανό να δηλώνει έτοιμος να καταθέσει προσφυγή, προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες και να μετακομίσει στην Ευρώπη. Από την άλλη, στον Ολυμπιακό, δηλώνουν σίγουροι πως, αργά ή γρήγορα, ο παίκτης θα φορέσει τα “ερυθρόλευκα”.

Διαβάστε ακόμα…

Διαψεύσεις από Ολυμπιακό για Ετό και Αθανασιάδη!

Δυσκολεύει του Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό!

Γκαλιάνι: Δυνατά για Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: “Μάχη” με Αλ Τζαζίρα για Ρομπίνιο

Δανεικό θέλει τον Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός! Στην Ιταλία ο Βρέντζος

Η παρακάμερα του Λίβερπουλ – Ολυμπιακός (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε