Site icon NewsIT
15:30 | 06.05.25

Super League: Άλλαξαν ώρες οι αγώνες των πλέι οφ 5-8 για την τελευταία αγωνιστική

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης

Μονομαχία από το Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης / KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο στην τελευταία αγωνιστική, μιας και ο Άρης εξασφάλισε και μαθηματικά την πέμπτη θέση

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους φιλάθλους ότι άλλαξαν ώρες οι αγώνες Άρης – Αστέρας AKTOR και Ατρόμητος – ΟΦΗ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ 5-8.

Τα παιχνίδια για τα πλέι οφ της Super League αρχικώς είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 20:00.

Μετά τις αλλαγές η ημέρα διεξαγωγής παραμένει ίδια, όμως ο αγώνας Άρης – Αστέρας Τρίπολης θα ξεκινήσει στις 18:30 κι εκείνος ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΟΦΗ, στο Περιστέρι, στις 19:15.

Η ανακοίνωση της Super League

“Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs, Group 5-8, του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, οι κάτωθι αγώνες αλλάζουν ώρα, και θα διεξαχθούν ως εξής:

Ο αγώνας ΑΡΗΣ – ASTERAS AKTOR, θα διεξαχθεί, το Σάββατο, 10.05.25 στις 18:30 (αντί για 20:00).
Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Ο.Φ.Η., θα διεξαχθεί, το Σάββατο, 10.05.25 στις 19:15 (αντί για 20:00)“.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version