Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι υποστηρίζουν Παναθηναϊκός και NOVA για τα επεισόδια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS. (ΑΡΧΕΙΟ)
ΦΩΤΟ NEWSPORTS. (ΑΡΧΕΙΟ)

Τι αναφέρει για την επίθεση στο βαν της NOVA ο διευθυντής καναλιών Novasports, Γιάννης Φουρνάρος και ποια η τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το περιστατικό. «Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος», η θέση της NOVA

 Με παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή της NOVA, o διευθυντής καναλιών Novasports, Γιάννης Φουρνάρος αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν μετά το πέρας της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ και κατονόμασε τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης στο βαν.

«Όταν ένας άνθρωπος ανοίγει την πόρτα και αφήνει μια μολότοφ στο βαν, μιλάμε για δολοφόνο, όχι για άνθρωπο. Ολο αυτό το πράγμα που έγινε σήμερα έχει ηθικό αυτουργό, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος εδώ και καιρό τόσο και τόσα γενικόλογα με δηλώσεις του έχει χρεώσει στη NOVA στοχοποιώντας τους τεχνικούς και όλους τους ανθρώπους που πάνε στα γήπεδα.

Ήμουν εκεί και είδα τι έγινε, δε μου τα μετέφεραν άλλοι. Μεταξύ μας, μάλιστα, λέγαμε ότι περιμέναμε να γίνει κάποια στιγμή κάτι τέτοιο. Ο κ. Αλαφούζος έχει στοχοποιήσει ανθρώπους που πάνε να κάνουν τη δουλειά τους και είναι φυσιολογικό κάποιος που δεν έχει μυαλό να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες. Εγώ στέκομαι σε αυτόν που έχει οπλίσει το χέρι αυτών που επιτίθονται και είναι ξεκάθαρα ο πρόεδρος μιας τεράστιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος».

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για το συμβάν. Οι «πράσινοι» χαρακτήρισαν τα επεισόδια «περιορισμένης έκτασης συμβάντα» και τονίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το σύλλογο ή το ίδιο το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου».

Διαβάστε ακόμα…

ΟΦΗ: Αλλοίωση αποτελέσματος, περιμένουμε τον κ. Αλαφούζος!

Πανό για τον Παύλο Φύσσα σε Λεωφόρο και Περιστέρι (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Λεωφόρο – Επιτέθηκαν στο βαν της NOVA

Έσωσε την… παρτίδα ο Μπεργκ – Αγχωτικό “τρίποντο” για Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε