Αθλητικά

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Σιμάνσκι και Μουκουντί η αποστολή

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (25/2, 17:30, COSMOTE SPORT 1HD) για την 24η αγωνιστική της Super League.

Eκτός αποστολής της ΑΕΚ βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μουκουντί και Σιμάνσκι, ενώ ο Αλμέιδα δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μοχαμάντι, Φαν Βέερτ, Φερνάντες και Μαχαίρα.

Αντίθετα, ο Γαλανόπουλος επέστρεψε στις επιλογές του Αργεντινού τεχνικού.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα