Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με tweet Άγγλου δημοσιογράφου, ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γουίλ Μπάκλεϊ.
Πρόκειται για έναν 26χρονο Βρετανό σέντερ φορ, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Ουρουγουανός τεχνικός της Ένωσης από τη συνεργασία τους στη Σάντερλαντ.
Ο Πογιέτ είχε φέρει στην αγγλική ομάδα τον Μπάκλεϊ, ο οποίος έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, από όταν αποχώρησε από τον πάγκο ο προπονητής της ΑΕΚ, και δόθηκε δανεικός στην Λιντς.
Δείτε το tweet του Άγγλου δημοσιογράφου:
Hearing Gus Poyet is back on these shores looking for January recruits for AEK Athens. Will Buckley? #SAFC
— Chris Young (@YoungSunEcho) Ιανουάριος 5, 2016
Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν πρόταση για τον Άνταμ Τζανετόπουλο, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να μην υπολογίζεται, όπως όλα δείχνουν, από τον Πογιέτ.