Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μήνυμα στήριξης στον Σαντ Ρος και καταδίκης του ρατσισμού! [pic]

ΑΕΚ: Μήνυμα στήριξης στον Σαντ Ρος και καταδίκης του ρατσισμού! [pic]
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ δήλωσε την απόλυτή στήριξή της στον Κουβανό άσο της ομάδας μπάσκετ, Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στα social media μετά από τη νίκη της Ένωσης επί του Προμηθέα Πάτρας για την Basket League.

Μήνυμα στήριξης έστειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ στον Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης μετά την νικηφόρα αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας για την Basket League. Συγκεκριμένα κάποιος χρήστης στο Instagram ανάρτησε ρατσιστικά σχόλια κατά του Κουβανού άσου της Ένωσης με τους ανθρώπους της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ να κινητοποιούνται άμεσα δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή τους στον Σαντ Ρος και χαρακτηρίζοντας “θρασύδειλο” τον εν λόγω χρήστη. Η ανάρτηση τη ΑΕΚ στο Instagram έγραφε χαρακτηριστικά:

“Άλλος ένας θρασύδειλος προσέβαλε αθλητή μας. Άλλος ένας θρασύδειλος προκάλεσε την οργή του Χάουαρντ Σαντ Ρος και των φίλων της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ Β C αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς του μισανθρώπου, που εισέβαλε στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του αθλητή, έγραψε ό.τι έγραψε και κατόπιν εξαφανίστηκε. Η ΑΕΚ ΒC στέκεται στο πλευρό του Χάουαρντ, ενός αθλητή-κόσμημα για την ελληνική και τη διεθνή καλαθοσφαίριση και μαζί του θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με στόχο νέες υψηλές διακρίσεις και μαζί του θα υποστηρίζει τα υψηλά ιδεώδη του συλλόγου της προσφυγιάς και του πολιτισμού και μαζί του θα κρατά ψηλά τη σημαία των πανανθρώπινων δικαιωμάτων.

Χάουαρντ, προχωράμε μαζί…”

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ

View this post on Instagram

Άλλος ένας θρασύδειλος προσέβαλε αθλητή μας. Άλλος ένας θρασύδειλος προκάλεσε την οργή του Χάουαρντ Σαντ Ρος και των φίλων της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ΒC αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς του μισανθρώπου, που εισέβαλε στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του αθλητή, έγραψε ό.τι έγραψε και κατόπιν εξαφανίστηκε. Η ΑΕΚ ΒC στέκεται στο πλευρό του Χάουαρντ, ενός αθλητή-κόσμημα για την ελληνική και τη διεθνή καλαθοσφαίριση και μαζί του θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με στόχο νέες υψηλές διακρίσεις και μαζί του θα υποστηρίζει τα υψηλά ιδεώδη του συλλόγου της προσφυγιάς και του πολιτισμού και μαζί του θα κρατά ψηλά τη σημαία των πανανθρώπινων δικαιωμάτων. Χάουαρντ, προχωράμε μαζί… #AEKBC #AEKfamily

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις