Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Φελίπε Ρέλβας για το κέντρο της άμυνας κάνει δικό της και τον Νταβίντ Γιούρασεκ ο οποίος είναι αριστερός μπακ και ανήκει στην Μπενφίκα.
Ο 24χρονος Τσέχος ποδοσφαιριστής τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χοφενχαϊμ με την οποία έπαιξε σε 34 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας τέσσερις ασίστ. Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση, η ΑΕΚ θα τον αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αξίζει να σημειωθεί πως με την Εθνική ομάδα της χώρας του αριθμεί 12 συμμετοχές με 1 γκολ.
Ο Γιούρασεκ είχε «παίξει» και για τον ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε ποτέ. Με την απόκτηση του 25χρονου η ΑΕΚ «κλείνει» τη θέση του αριστερού μπακ, μια θέση στην οποία η Ένωση εδώ και καιρό έψαχνε ποδοσφαιριστή, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Χατζισαφί και το αποτυχημένο πείραμα με την δοκιμή του Γκατσίνοβιτς.
Υπενθυμίζεται πως στο ρόστερ της Ένωσης βρίσκεται και ο Πήλιος, ο οποίος ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα μείνει στους «κιτρινόμαυρους» ή παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα.