Site icon NewsIT
20:07 Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Άφησε μούσια ο Μαλεζάνι κι έγινε οινοπαραγωγός! (VIDEO)

Με εμφάνιση που θυμίζει στο πρόσωπο τον Τομ Χανκς στο “Ναυαγό”, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δείχνει τη “στροφή” που έχει κάνει στη ζωή του από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δεκαπέντε μήνες μετά την τελευταία φορά που κάθισε σε πάγκο ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι έχει αφήσει πίσω το ποδόσφαιρο.

Με αφορμή το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Κιέβο και Βερόνα -ομάδες που έχει προπονήσει στο παρελθόν- η κάμερα της “corriere tv” τον ανακάλυψε σε ένα χωριό κοντά στη Βερόνα, εκεί όπου πλέον ζει σαν αγρότης!

Με ατημέλητα μαλλιά και μούσια, ο Μαλεζάνι εξομολογήθηκε πως “το ποδόσφαιρο με ξέχασε”, παραδέχεται πως του λείπει η “στρογγυλή θεά” και δείχνει τους αμπελώνες του από τους οποίους παράγει δικό του κρασί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version