Site icon NewsIT
22:27 | 14.06.15

Αγγελόπουλος: Γράψαμε ιστορία!

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Newsit Newsroom

Εκτασιασμένοι από την επικράτηση του Ολυμπιακού και το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι πρόεδροι των ερυθρολεύκων, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού για το θρίαμβο της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι “το 18-0 που κάναμε στο πρώτο ματς και το “γυρίσαμε””, πριν προσθέσει πως “είναι από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Φτάσαμε στον τελικό της Ευρωλίγκας, πήραμε το πρωτάθλημα με 5-0. Σήμερα στο ΣΕΦ γράψαμε ιστορία”.

Και τώρα “ήρθε η ώρα να ακούσουμε τον… πραγματικό Κιάμο, τον Μπρεντ, να τραγουδάει”. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πως “θέλουμε ο Ολυμπιακός να γίνει η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα. Ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version