Πέμπτη, 30 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αλεξανδρής: «Έχω αηδιάσει και απογοητευτεί με την ανθρωποφαγία κατά του Ρέτσου»

Αλεξανδρής: «Έχω αηδιάσει και απογοητευτεί με την ανθρωποφαγία κατά του Ρέτσου»

Ο Αλέκος Αλεξανδρής ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος έχει δεχθεί σκληρή κριτική για το πέναλτι που έκανε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για το Conference League.

Ο Αλέκος Αλεξανδρής εξέφρασε την έντονη ενόχληση του για τα όσα γράφονται και λέγονται για τον Παναγιώτη Ρέτσο μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο για το Conference League.

«Ειλικρινά έχω αηδιάσει και απογοητευτεί με αυτή την ανθρωποφαγία εναντίον του Ρέτσου», αναφέρει ο παλαίμαχος άσος σε ανάρτησή του και προσθέτει:

«Ο κάθε Ρέτσος είναι ζωντανό κύτταρο του οργανισμού του Ολυμπιακού και ως τέτοιο πρέπει να λογίζεται και να έχει τον σεβασμό του καθενός μας που υποστηρίζουμε την ομάδα. Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτα. Σεβασμός στον κάθε παίκτη και στήριξη και αγάπη στο κάθε μέλος του Ολυμπιακού μας.

Ειλικρινά απογοητεύομαι γι αυτό που συμβαίνει και δεν με εκφράζει καθόλου όπως και σε πολλούς άλλους Ολυμπιακούς. Συνεχίζουμε όλοι σαν μια γροθιά για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Κρατήστε τις ακρότητες στα σπίτια σας και όχι στον ναό», κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις