Site icon NewsIT
17:20 | 22.07.15

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ προς τους οπαδούς του

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Newsit Newsroom

Την κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ζήτησε με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ. «Να προστατέψουμε την εικόνα του ΠΑΟΚ» το μήνυμα της διοίκησης.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχτεί το φίλαθλο κοινό της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της νέας περιόδου, στο πρώτο βήμα από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι που ευχόμαστε να πραγματοποιήσει φέτος η ομάδα μας.

Στην σεζόν που ξεκινάει ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να τερματίσει την ευρωπαϊκή του τιμωρία που τελεί υπό τριετή αναστολή και στο αυριανό ματς όλοι μαζί προστατεύουμε την εικόνα του Συλλόγου!

Ως γνωστόν απαγορεύονται οι ρίψεις αντικειμένων, πυρσών, βεγγαλικών ή κροτίδων, η χρήση μηχανημάτων lazer καθώς και η ανάρτηση πανό με υβριστικό, εθνικιστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ενώ εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται στα εκδοτήρια της μπουτίκ (09:00 – έναρξη ματς) και της Θύρας 4 (15:00-έναρξη ματς). Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένης και της Θύρας 8, καθώς μόλις 20 φίλαθλοι της Λοκομοτίβα θα φιλοξενηθούν στον χώρο των επισήμων.

Οι κάτοχοι parking pass θα χρησιμοποιήσουν το σχολείο απέναντι από το γήπεδο, ενώ εγκαινιάζεται και η νέα οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη και τη συμπεριφορά τους!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version