Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ανιγκό για Ολυμπιακό: «Έχουμε μείνει πίσω, όμως ο στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι»

Ανιγκό για Ολυμπιακό: «Έχουμε μείνει πίσω, όμως ο στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ζοζέ Ανιγκό επισήμανε ότι στόχος του Ολυμπιακού να τερματίσει στην κορυφή παρά το χαμένο έδαφος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Super League 1.

Ο Ζοζέ Ανιγκό μιλώντας στο  επίσημο Match Programme ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχουν οι ”ερυθρόλευκοι”, ενώ τόνισε ότι ο Μίτσελ θέλει αποτελέσματα κάτι που καλούνται να υποστηρίξουν έμπρακτα οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι όπως είπε χαρακτηριστικά ”θα πρέπει να εφαρμόσουν τις οδηγίες του Μίτσελ”.

Οι δηλώσεις του Ανιγκό

”Ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, είτε πρόκειται για τον Μαρσέλο, είτε για τον Χάμες Ροντρίγκες, είτε για τον Βαλμπουενά, τον Αραμπί, τον Εμβιλά, τον Ίνμπομ, Τον Ουί-Τζο ή ακόμα και τους Έλληνες. Τον Μασούρα, τον Σωκράτη, τον Σισέ, τον Μπα.

Πρόκειται για σπουδαίους παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα και γι’ αυτόν τον λόγο είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα στο τέλος θα είναι πρωταθλήτρια, ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Δεν είναι απλός ο στόχος, αλλά είναι μία πρόκληση και αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε.

Υπάρχει ένα project για την ομάδα, το οποίο είναι απλό: θέλουμε η ομάδα να κερδίζει. Ο Μίτσελ είναι αυτός που έχει αναλάβει να το πετύχει και είμαστε όλοι εδώ για να υποστηρίξουμε αυτή την ιδέα, είτε ο Αβραάμ, είτε ο Μανιάτης, είτε εγώ. Ο Μίτσελ θέλει αποτελέσματα κι όλοι μαζί ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή στο τέλος της χρονιάς. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως έχουμε μείνει πίσω, όμως ο στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι.

Στη Μαρσέιγ πράγματι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με πολύ μεγάλους παίκτες. Τον Ντρογκμά, τον Ριμπερί, τον Νασρί, τον Μανταντά, τον Μπένζαμιν Μεντί, τον Σανιά, τον Μαμαντού Νιαγκ. Νομίζω πως αυτή ήταν γενιά γεμάτη ποιότητα. Η Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός μοιάζουν πολύ, σαν δύο δίδυμοι σύλλογοι. Κι οι δύο είναι πολύ απαιτητικοί και με ποιότητα.

Αν υπάρχει ένα κοινό ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο συλλόγους είναι η τεράστια ποιότητα. Αν μη τι άλλο είναι κάτι που το γνωρίζω και γι’ αυτό δεν ήταν για μένα έκπληξη όταν ήρθα στον Ολυμπιακό. Συνάντησα όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να εφαρμόσουν τις οδηγίες του Μίτσελ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις