Site icon NewsIT
10:41 Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ανησυχούν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, ραντεβού με Κοντονή

Η ακαμψία του Σταύρου Κοντονή στο ζήτημα της ψήφισης του αθλητικού νομοσχεδίου, και το ενδεχόμενο ποδοσφαιρικό Grexit έχει προκαλέσει την ανησυχία όλων των παροικούντων την Ιερουσαλήμ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Πρώτος ο Ολυμπιακός ενημέρωσε με επιστολή του έναν προς έναν τους βουλευτές για τον κίνδυνο και τις συνέπειες που θα έχει η ψήφιση του νόμου Κοντονή, ενώ ήρθε η σειρά και των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού να… δράσουν.

Έτσι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντήσει σήμερα το μεσημέρι (12.00) τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ αύριο θα δεχθεί στο γραφείο του και τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο συναντήσεις “κλείστηκαν” κατόπιν αιτήματος και πρωτοβουλίας των ομάδων, και όχι του κ. Κοντονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version