Site icon NewsIT

Απίστευτο! Τους πήρε ο ύπνος πριν τον αγώνα

10.05.2010 | 12:04
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το είδαμε και αυτό στον φετινό Ολυμπιακό. Η αποστολή άργησε να πάει στην Τούμπα γιατί δύο παίκτες κοιμόντουσαν. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τους "ερυθρόλευκους" που παίζουν όλη τη σεζόν την Τετάρτη στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Πέταξε στην κορυφή ο δικέφαλος, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 1-0

Η αποστολή του Ολυμπιακού καθυστέρησε να φύγει από το ξενοδοχείο γιατί δύο παίκτες της πειραϊκής ομάδας τους πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αναχώρηση για το γήπεδο. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είπε στους παίκτες ότι η ομιλία πριν από το ματς δεν θα γινόταν στο ξενοδοχείο, αλλά στο γήπεδο και ο Μπόσκο ήταν πολύ εκνευρισμένος από το περιστατικό.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται πλέον στην δεύτερη θέση των πλέι-οφ, τρεις βαθμούς πίσω από τον “δικέφαλο του βορρά” και η νίκη στον αγώνα της Τετάρτης αποτελεί μονόδρομο. Στον Ολυμπιακό αρκεί η νίκη με ένα γκολ διαφοράς για να αποκτήσει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΟΚ.

 
Αναλυτικά τα κριτήρια για την βαθμολογία των πλέι-οφ:

1. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλεϊ-οφ
2. Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλεϊ-οφ
3.Η κατάταξη στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος
 
Στην Τούμπα οι Πειραιώτες πλήρωσαν για ακόμα μία φορά ένα λάθος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από το τραγικό σφάλμα του Νικοπολίδη να γυρίσει την μπάλα πάνω στον Μουσλίμοβιτς. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη ζητώντας συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, ενώ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς χαρακτήρισε τελικό το παιχνίδι της Τετάρτης.
 
Ο Βασίλης Τοροσίδης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα χάσει ένα από τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια των πλέι-οφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version