Αθλητικά

Αρκούσε… ένα ημίχρονο – Εύκολο “διπλό” για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις πολύ καλές -τελευταίες- του εμφανίσεις, περνώντας εύκολα από το Ρέθυμνο με 82-63 για τη 12η αγωνιστική. Κορυφαίοι Διαμαντίδης, Γκιστ και Λάσμε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί για ένα ημίχρονο να μην είχε καλή απόδοση, αλλά ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε στο δεύτερο μέρος και επικράτησε τελικά πολύ εύκολα του Ρεθύμνου στην Κρήτη με 82-63 για τη δωδέκατη αγωνιστική της Α1 παραμένοντας στην κορυφή της Α1.

Σταθερή αξία για το “τριφύλλι” το δίδυμο Γκιστ – Λάσμε, με 16 και 14 πόντους, αντίστοιχα. 12 πρόσθεσε ο Διαμαντίδης που είχε και έξι ασίστ.

Για τους γηπεδούχους ο Χαρτ είχε 19 πόντους, τρία ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. 13 είχε ο Γκάμπριελ και 11 ο Αγγελόπουλος. Πλέον ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς με την Λαμποράλ Κούτσα

Δεκάλεπτα: 16-19, 35-42, 48-61, 63-82. 

Ρέθυμνο (Γιαπλές): Χαρτ 19, Καλλινικίδης, Κουμπούρας 5, Αγγελόπουλος 11, Ράιτ, Αντωνόπουλος, Κανονίδης 4, Σίνης, Λάτοβιτς 2, Άρμπετ 9, Γκάμπριελ 13. 

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 5, Κάρι 13, Μπατίστ 1, Φώτσης 7 (11 ριμπ.), Ούκιτς, Λάσμε 14, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 12, Γκιστ 16, Παππάς 6, Γιάνκοβιτς 3, Ματσιούλις 3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα