Site icon NewsIT
20:11 | 21.03.17

Αρχηγός στο “αντίο” του ο Ποντόλσκι!

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Newsit Newsroom

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο αυριανό σπουδαίο φιλικό με την Αγγλία θα φορέσει ο Λούκας Ποντόλσκι, στην 130ή και τελευταία συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας.

Ο 31χρονος άσος της Γαλατασαράι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της πατρίδας του μετά το EURO 2016, ωστόσο, επιστρέφει για το “αποχαιρετιστήριο” ματς με τα “τρία Λιοντάρια” που θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ.

“Δεν είναι εύκολο να βρεις τον αντικαταστάτη του Λούκας στην εθνική ομάδα. Είναι απλά μοναδικός. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έχει αναδείξει το γερμανικό ποδόσφαιρο”, τόνισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιόακιμ Λεβ.

Ο Ποντόλσκι μετά τη λήξη ττου πρωταθλήματος Τουρκίας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βίσελ Κόμπε της Ιαπωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version