Site icon NewsIT
22:19 Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αστέρας Τρίπολης: Οι “εκλεκτοί” του Τσιώλη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα πάρει στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (22/05, 20:30). Επιστρέφουν οι Περόνε, Κάφα και Γεωργακόπουλος.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Φούλοπ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λένσε.

Συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος του Αστέρα με τον Ατρόμητο, επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Γεωργακόπουλος, Κάφα και Περόνε, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Μπαντής, Φραγκουλάκης και Ουρτάδο.

Ο Φραγκουλάκης έμεινε εκτός λόγω ενός προβλήματος στη φτέρνα από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στον οποίο είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version