Site icon NewsIT
15:55 Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Αθωώθηκε κι ο Γκούσης!

Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια, ωστόσο ο Τάσος Γκούσης δικαιώθηκε για την υπόθεση ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το Γ’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών αθώωσε τον Έλληνα σπρίντερ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς είχε βρεθεί θετικός στην ουσία Μ3 (Μεθυλτριενολόνη).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Μετά από πολυετή δικαστική ταλαιπωρία, το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι το Γ’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών σήμερα αθώωσε παμψηφεί τόσο την Oλυμπιονίκη Φανή Xαλκιά, όσο και τον νικητή των Πανευρωπαϊκών Γκούση Αναστάσιο, οι οποίοι, όπως είναι γνωστό, με τη γνωστή σκευωρία της WADA, η οποία μεθοδεύτηκε εις βάρος τους, εκατηγορούντο για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Σημειωτέον ότι με τη συμμετοχή του δικηγορικού μας γραφείου προ διετίας, είχαν αθωωθεί παμψηφεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, τόσο ο προπονητής της άρσης βαρών Χρήστος Ιακώβου, όσο και οι Ολυμπιονίκες Βαλέριος Λεωνίδης και Βασιλική Κασάπη.

Μετά από την αμετάκλητη αυτή κρίση της Δικαιοσύνης οι αθλητές θα διεκδικήσουν και την οποιαδήποτε άλλη αποκατάστασή τους είτε στην Ελλάδα είτε διεθνώς”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version