Site icon NewsIT
12:55 Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Δεν πήρε πιστοποιητικό το Μαρούσι – Στον “αέρα” η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα

Η ομάδα των βορείων προαστίων σε αντίθεση με τον Ηρακλή και την ΑΕΚ δεν πήρε ούτε την Δευτέρα το πιστοποιητικό από την Ε.Ε.Α και αν δεν έχει συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι την Παρασκευή δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1.

Δεν πήρε πιστοποιητικό το Μαρούσι – Στον “αέρα” η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα

Οι κ.κ. Μάρης και Γκάμαρης εκπροσώπησαν το Μαρούσι στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όμως τα έγγραφα που παρουσίασαν δεν ήταν αρκετά για να πάρουν το πιστοποιητικό. Η Ε.Ε.Α. έδωσε τελευταία διορία μέχρι την Παρασκευή κι αν το Μαρούσι δεν προσκομίσει ούτε αυτή τη φορά την εγγυητική επιστολή, δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1.

Αντίθετα ΑΕΚ και Ηρακλής παρουσίασαν ότι χρειαζόταν και γι αυτό θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Πρόβλημα έχουν και τρεις ομάδες της Α2, που πρέπει μέχρι την Παρασκευή να παρουσιάσουν τα δικαιολογητικά. Πρόκειται για την Ολυμπιάδα Πάτρας, τα Τρίκαλα και τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version