Site icon NewsIT
19:15 Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δεν τους… “χ”άλασε – “Λευκή” ισοπαλία στη Λιβαδειά

Σε ένα μέτριο ματς, ΑΕΚ και Λεβαδειακός μοπιράστηκαν βαθμούς στη Λιβαδειά και είδαν την απόσταση τους από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό να αυξάνεται, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Με δέκα ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δυο ομάδες. Πολύ καλή παρουσία από Ανάκογλου για την Ένωση.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Με την ισοπαλία στη Λιβαδειά, η τοπική ομάδα έφτασε στους 31 (+5 από τον Άρη) και η Ένωση στους 30 (+4 από τον Άρη).

Αρκετά επιφυλακτικοί οι παίκτες των δυο ομάδων στο πρώτο τέταρτο του ημιχρόνου, αφού έδωσαν προτεραιότητα στα αμυντικά τους καθήκοντα. Η εικόνα του ματς όμως άλλαξε στο 16′ με το δοκάρι του Χοσέμι. Ο Λεβαδειακός έδειξε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και έφτασε κοντά στο γκολ στο 20′, αλλά ο Βασιλείου δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά από πολύ καλό σημείο.

Η Ένωση ανέβασε στην συνέχεια την απόδοση της, κυρίας από τις πρωτοβουλίες των Κορδέρο, Ανάκογλου και Φούντα και άγγιξε το 1-0, με την όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ανάκογλου, την οποία έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Κυριακίδης. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να ισορροπούν το ματς, χωρίς όμως να απειλούν την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Ο καλός ρυθμός του πρώτου μέρους δεν συνεχίστηκε και στην επανάληψη, αφού είδαμε πολλά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου, με τις δυο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες. Η μοναδική καλή στιγμή έγινε στο 49΄, μετά από λάθος εκτίμηση του Κωνσταντόπουλου. Έτσι, το τελικό 0-0 ήρθε φυσιολογικά… να τονίσουμε πως στις καθυστερήσεις, ο Φούντας αποβλήθηκε, καθώς έχοντας δεχτεί ήδη μία κίτρινη κάρτα, θα έχανε δύο αναμετρήσεις από τις επόμενες τρεις. Τώρα, με την αποβολή όμως, θα χάσει μόνο το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Χοσέμι ο οποίος τα είπε έντονα με τον νεαρό επιθετικό της Ένωσης.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο (Καγιεχόν 76′), Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα
ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουκαλάς, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Κορδέρο, Μητρόπουλος, Ανάκογλου (Φέτσης 82′), Φούντας, Πετρόπουλος (Σταματής 88′), Ρίκκα (Φουρτάδο 89′)

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version