Site icon NewsIT
15:20 Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας – Σκοπίων για τον Ψωμιάδη!

Ο Μάκης Ψωμιάδης παραμένει κρατούμενος στις φυλακές των Σκοπίων και οι ελληνικές αρχές έχουν ζητήσει την έκδοση του, αλλά το θέμα κολλάει στην απαίτηση των Σκοπιανών να απαλειφθεί  ο όρος FYROM από τα έγγραφα της δικογραφίας.

Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας – Σκοπίων για τον Ψωμιάδη!

Μέχρι τις 15 Μαϊου θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, αν δηλαδή θα αφεθεί ελεύθερος ο Μάκης Ψωμιάδης με περιοριστικούς ή όχι όρους, αν θα συνεχιστεί η κράτηση του στα Σκόπια ή αν θα γίνει δεκτό το αίτημα των ελληνικών αρχών για έκδοση του.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, η έκδοση του πρώην ισχυρού άντρα της Καβάλας καθυστερεί διότι οι Σκοπιανοί ζητούν να βγει ο όρος FYROM από τα έγγραφα. Ουσιαστικά έχει στηθεί ένα διπλωματικό παιχνίδι γύρω από τον Μάκη Ψωμιάδη και οι ελληνικές αρχές έχουν κινητοποιηθεί ώστε να μην γίνει το… χατήρι των γειτόνων.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version