Site icon NewsIT
18:01 | 10.12.15

Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά λόγω του sex tape!

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Newsit Newsroom

Η υπόθεση του sextape με πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπουενά και κατηγορούμενο τον Καρίμ Μπενζεμά στοίχισε ακριβά τελικά στον σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αποκλείστηκε από την Εθνική Γαλλίας και θα χάσει, όπως όλα δείχνουν το Euro 2016 που διοργανώνουν, μάλιστα, οι "τρικολόρ".

Ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρα, ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν θα κληθεί ξανά στην εθνική Γαλλίας, εάν δεν εκπέσουν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν.

“Είναι αποκλειστικά μια απόφαση της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο Μπενζεμά δεν καλείται ξανά. Το μοναδικό πράγμα που μπορώ είναι ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει αποδεχθεί την απόφαση. Είναι σύμφωνος με την απόφαση και είμαι σίγουρος ότι είναι λυπημένος γι’ αυτό το γεγονός. Αυτή η τιμωρία μπορεί να πάει μέχρι το Μάρτη και τα πρώτα φιλικά ματς της Γαλλίας ή μέχρι τον Ιούνιο ανάλογα με την πρόοδο των δικαστικών ερευνών”, τόνισε αρχικά ο Νοέλ Λε Γκρά και πρόσθεσε:

“Ο δικηγόρος του Καρίμ είναι ενήμερος. Εάν ο δικαστής αποφασίσει ότι ο φάκελος είναι κενός ή ότι ο Βαλμπουενά κι αυτός (Μπενζεμά) μπορούν να είναι ξανά συμπαίκτες, μπορούν να ξανασυναντηθούν.

Ο Καρίμ είναι ειλικρινής στη φιλία του, είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου. Εκτιμώ αυτό το παιδί. Ο Βαλμπουενά κι ο Μπενζεμά είναι δύο ποδοσφαιριστές γνωστοί που πρέπει να αποτελούν παράδειγμα”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version